Helsingin Sarjakuvafestivaalit 2018

sarjjj

Zinefestistä löytyy minun lisäkseni ihanat Nadia ja Pepe! Meiltä saa zinejä ja tarroja ja printtejä! Tulkaa moikkaamaan!♥

Mun zine on nimeltänsä Hoijakantie! Piirsin pienen kokoelman meidän perheen kokemuksista entisessä kodissamme jossa koimme kummittelua. Zinen tyyli on aika uskollinen sarjisblogini piirtotavalle mutta yritin silti saada siitä hieman vakavemman tuntuisen! Hoijakantiellä asuessa koimme paljon kummallisia juttuja, joista murto-osa päätyi sarjakuvaan. Toivottavasti tykkäätte siitä! <:-)

jkhjksivu1 sivu2

Hoijakantien lisäksi olen piirrellyt vaikka minkälaisia tarroja, printtejä en ole tehnyt. Tarjolla on printattujen tarrojen lisäksi isompia vinyylitarroja, joita on kahta eri tyyliä! Kurkatkaa instagramin puolelta jos kiinnostaa, päivittelen sinne enemmän kujalle valmistelusta! :–)