Taidekuja/zinefest-neitsyys menetetty

sarjisfestaritdone

KIITOS kaikki jotka tuli moikkaa sarjisfestareilla, anteeks jos olin kömpelö höpiseen, yritin parhaani!!! Teitte mun ekasta kujakokemuksesta iha mielettömän positiivisen ja se on TOSI SIISTIÄ koska tää vuosi on ollu iha hirveetä kuraa, joten, tälläne ilone kokemus oli todellakin tarpeen.♥ Hoijakantie myi tosiaan LOPPUUN, muutamia tarroja vielä löytyy ja niit kaupittelen instagramin puolella. Hoijakantietä tilaan joskus uuden erän jos se vielä ihmisiä kiinnostaa! JA ERITYISKIITOS paras NADIA joka autto niin mua että Pepe zinejen kaa, ja tarrojen kaa, ja rahan kaa, ja pöydän kaa… MULTITASKING GODDESS!!! Oot paras. Kiitos et oot mun ystävä.♥ JA PEPE oli niin reipas kujalla ja kaikil oli kivaa ja jee! Uudestaan joskus!

Täs mun zinefest haul ;–) NIIN PALJON HYVÄÄ JUTTUA!!!♥

DmKuQWHX0AAgxvt DmKuRCwXgAASeiL