Tähdenlentoni Rune

rune

Pieni, maailman ihanin Rune lähti Roopen seuraksi pilvien päälle. Runen kunto romahti äkillisesti tiistai-iltana, ja päivystävän eläinlääkärin yrityksistä huolimatta oli jo liian myöhäistä. Runen sisuskalut eivät enää toimineet. Nyt ei enää pieneen harjakoiralapseen satu, pilvien päällä se saa syödä mitä ikinä haluaa ilman allergia-oireita, nauttia juoksemisesta tervein jaloin ja nukahtaa pehmeimmille pilvipatjoille Roopen viereen. Rune oli kuin tähdenlento, hyvin kaunis ja kirkas, mutta liian lyhyen aikaa.

Kaikki tapahtui niin äkkiä että shokkitila ei meinaa millään laskea, mutta olen kaikesta huolimatta tulossa Tampere Kupliiseen. Toivon ymmärrystä kanssakuplijoilta jos en näytä hirveän pirteältä. Lupaan yrittää olla reipas. Nyt on vaan sydän rikottu toisen kerran pienen ajan sisään pikkumurusiksi.